Események

X. 1-I.31. Elemgyűjtés
X. 25. Nevelés nélküli munkanap
X. 26-29. Összevont csoportok
XI. 2-5. Papírgyűjtés

Óvodánk alapítványa

 Kérjük támogassa óvodánk alapítványát adója 1%-ával

Adószám:

18488003-1-07

 

2017. X. 20.
Egészséghét

egeszseg61

Óvodánkban immár hagyomány, hogy minden évben az Egészség team vezetésével Egészséghetet szervezünk a gyerekek számára. Az elmúlt héten, különböző programok színesítették az óvodai élet mindennapjait. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt készültünk programokkal. A hét elején az idősebb korosztály a Mentőállomáson tett látogatás során ismerkedhetett a mentőautóval. Azt követően a TEDDY MACI PROGRAM keretében Budapestről orvostanhallgatók érkeztek a gyerekekhez ahol közelebbről megismerkedhettek orvosok munkájával, eszközeivel és a gyógyítás folyamatába kaphattak betekintést játékos keretek között.

A hét közepén a ZENÉS TORNÁT szerveztünk, a kisebbek az óvoda csillagaiban, míg a nagyobbak a teniszpályán élvezhették a zene és a mozgás örömét. Idén sem maradhatott el a VOK sportcsarnokban az OVI-OLIMPIA, amin a legnagyobb örömünkre 9 csapat vett részt, és a középsősök közül is voltak indulók akik remekül helytálltak. Az OVI-OLIMPIA idén a Kacsa csoport győzelmével zárult, így egy évre hozzájuk került a kupa. Természetesen minden gyermek oklevéllel és egy remek élménnyel gazdagodott. A hét zárásaként FOGORVOSI SZŰRÉSEN vettek részt a gyerekek, és mellette a fogorvos jótanácsokkal látta el őket a helyes fogápolással kapcsolatban. A csillagokat egész héten a gyerekek munkái díszítették, és pénteken A FITT-BÜFÉ keretében a gyerekek által készített egészséges hozzávalókból készült ételeket is itt kínálták fel egymásnak az óvodások. 
Egy esemény és élményekkel teli hetet zártunk, és bízunk benne, hogy hozzájárulunk ahhoz hogy megalapozzuk a gyerekek egészséges életmódhoz való pozitív szemléletét.  Béndek Adrienn- óvodapedagógus

Képek