Események

-Március 15. Nemzeti ünnepünk

 

Apró Kezek Csodakertek

aprokezek51Kicsit valószínűtlennek tűnt az, hogy 2015. év „Virágos Magyarországért” díjnyertes óvodájaként a 2016. évi mosonmagyaróvári „Apró kezek, csodakertek” verseny meghívottjaként folytathatjuk kertépítő-szépítő „karrierünket”. Pedig így történt…
Június 5-én (vasárnap) délelőtt Mosonmagyaróvár Magyar utcájában - 33 óvodás-kisiskolás korú versenyző csoporttal együtt részesei voltunk a település egyedi, kert-és városszépítő, valamint környezettudatosságra nevelő rendezvényének. Mi gyöngyvirágosok a speciális Vízipók csoportunkkal a „Vízipók és barátai” - fantázianevű kb. 1 nm-es felületű csodakertet építettük meg, ami már készítés közben is nagy sikert aratott.

A zsűri 3. helyezéssel jutalmazta meg az ötletes, szép és különleges produktumunkat.
Köszönet kiváló kollégáimnak, a kisóvodásainknak és szüleiknek, Deák Lajosné képviselő asszonynak, Spanyárné Szilvia főkertész asszonynak és a Delfin Sportegyesületnek, akik a tervezéstől a tájékoztatáson és lelkesítésen át segítettek bennünket abban, hogy álmaink csodakertjét ott, akkor és úgy valósítsuk meg, ahogy a legjobbak közé kerülhettünk vele.
Nagyon boldogok és büszkék vagyunk arra, hogy méltó módon képviseltük Székesfehérvárt.  Halmai Tamásné-óvodaigazgató
Képek
http://www.szekesfehervar.hu/index.php?pg=news_174225