Események

 -XII. 6. Mikulás
-XII. 18. Karácsonyi ünnep
-XII. 20. Nevelés nélküli munkanap
-XII. 21-22. Összevont csoportok

2022. IX. 13.
Köszöntöm Önöket a 2022/23-as Nevelési Évben!

Az idei évünk különleges rendben indult az egész óvodát érintő felújítás miatt. Folyamatos készenlétben állnak dolgozóink, és a munkák haladási üteméhez igazodva takarítanak, festik a csoportszobákat, hogy minél előbb visszatérhessenek a saját helyükre azok a csoportok, akik vendégeskednek az óvoda Pozsonyi térfelén. Nagyon köszönjük megértésüket az átmeneti helyzet miatt.
Több szülőnk ajánlotta fel segítségét a takarításhoz, szereléshez, festéshez. Számos felajánlás érkezett adomány formájában, ami a helységek festéséhez szükséges alapanyagokat biztosítja. A kivitelező ígérete szerint szeptember 19-re elkészül a Berényi térfél, megkezdhetjük a visszaköltözést. Ettől a naptól kezdődően a Pozsonyi térfél 3 csoportja / Micimackó, Katica, Bagoly/ átköltözik az üres csoportokba, és itt is megkezdődik a felújítás. A végleges befejezési határidő reményeink szerint október 22.
Kérem továbbra is megértésüket és együttműködésüket, annak reményében, hogy a munkálatok végezetével korszerű, esztétikus környezetbe fogadhatjuk gyermekeiket.

Kérem az óvoda e-mail címét használják a kommunikációra, egyenlőre
telefonvonalaink nem működnek.
Tisztelettel: Béndek Gáborné óvodaigazgató