Események

-Szeptember-november 30. Elemgyűjtés
-Szeptember: Szülői értekezletek
-Szeptember 20. Mobilitás napja

2018. X. 25. 
Ősz szele zizzen, hullik a lomb… 

cica21

2018.10.25-én lombseprő munkanapot tartottunk szülői kezdeményezésre a Cica csoportban. Mivel szinte mindketten újak vagyunk a csoport életében, ezért ismerkedő, csapatépítő és közvetlenül beszélgető tevékenységnek ígérkezett ez a nap, melyet mi is örömmel támogattunk.
A gyerekek és a csoportban dolgozó felnőttek nagy lelkesedéssel készültek a délutáni vendégvárásra. Tökfaragással indítottuk a napot, hiszen terveink szerint a „töklámpás fénye,” biztosítja majd a kellő hangulatot. Ezt követően sült tökből készített kókuszgolyókat készítettünk közösen. Mindkét tevékenység odavonzotta a gyerekeket. Délután az óvónénik még kacsazsíros-lilahagymás kenyérrel és meleg citromos teával bővítették a kínálatot. 

Délután ötre tettük a munkadélután időpontját, hogy a munkából érkező szülőknek legyen idejük előkészülni a tevékenységre. Mindenki lombseprűvel érkezett és lelkesen dolgozott gyermek és felnőtt egyaránt. A sok munka után különösen jól esetek a meglepetés finomságok.

Oldott hangulatú, beszélgetős, az óvoda-család kapcsolatát erősítő munkadélután valósult meg. Külön köszönetünket fejezzük ki a Cica csoport munkaközösség vezetőjének a remek kezdeményezésért, valamint a családoknak a magas részvételi arányért és az aktív részvételért.
Köszönettel: Óvónénik 😊
Képek